Neix la pàgina FreeSerret.cat

Publicat per #FreeSerret el

La web està creada amb la voluntat de seguir denunciant la situació en què es troben les persones preses polítiques i exiliades catalanes i promocionar les accions que es duran a terme en solidaritat a elles i a les seves famílies a Ponent.

Avui s’ha publicat la pàgina www.freeserret.cat. Aquesta web surt amb la voluntat de seguir denunciant la situació en què es troben les persones preses i exiliades polítiques. En la mateixa web, també s’hi trobaran tots els actes que es faran en solidaritat als/les represaliats/des catalans/es i les seves famílies.

El primer esdeveniment que anuncia la web, és el concert de dissabte vinent a Vallfogona de Balaguer. Segons l’organització del concert, la qual s’identifica amb el hashtag #FreeSerret i la formen entitats com l’Associació Catalana pels Drets Civils, ANC i Òmnium Cultural, hi ha més de 100 voluntaris i col·laboradors que estan treballant per a que el concert sigui tot un èxit i es preveu que hi assisteixin més de 1.500 persones.

#FreeSerret recorda que l’entrada al concert és gratuïta i les aportacions dels assistents, les quals seran voluntàries, així com de la venda d’entrepans del sopar i de la barra del concert, aniran a parar a l’Associació Catalana pels Drets Civils, entitat que ajuda els familiars amb els desplaçaments a presons i a l’exili i denuncia la situació d’injustícia i persecució en què es troben les persones represaliades.

El concert, el qual es durà a terme al pavelló poliesportiu i  que començarà a les 20 hores, comptarà  amb les actuacions de 12 grups, entre ells Tremendos, Lo Pau de Ponts, The Referents i de Walkin’ Roots. També es preveu l’assistència de la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie i del vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri.

Categories: Notícies