El concert #FreeSerret serà l’acte principal a Ponent per denunciar els vuit mesos d’empresonament dels ‘Jordis’

Publicat per #FreeSerret el

Demà hi haurà actes de protesta a tot el territori, centrant els més reivindicatius a la Noguera, comarca de l’exiliada Meritxell Serret.

 El concert de Vallfogona de Balaguer #FREESERRET serà l’acte principal de denuncia dels vuit mesos de l’empresonament dels ‘Jordis’ a Ponent. Així ho han confirmat l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC), entitats que formen part de l’organització del concert i les quals consideren que centrar els actes més reivindicatius a la Noguera, comarca de l’exiliada Consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, donarà més força a la causa catalana. 

Així doncs, el concert clausurarà els actes reivindicatius programats pel mateix dia en que fa vuit mesos de l’empresonament de Jordi Sanchez i Jordi Cuixart a Soto del Real. Durant el mateix dissabte, hi haurà també actes simultanis a tots els pobles i ciutats d’on són les persones preses i exiliades polítiques, però serà el concert de Vallfogona el que s’espera aplegui més afluència de gent. Recordar que el concert es durà a terme al pavelló poliesportiu a les 20 hores i comptarà  amb les actuacions de 12 grups i les intervencions de de la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie i del vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri. 

Més de 100 voluntaris i col·laboradors han estan treballant per a que l’acte de demà sigui tot un èxit. L’entrada al concert és gratuïta i els diners que es recullin mitjançant les aportacions voluntàries dels assistents, així com de la venda d’entrepans del sopar i de la barra, aniran a parar a l’ACDC, per ajudar als familiars dels represaliats/des catalans/nes.