El concert #FreeSerret recapta 10.200 euros nets

Publicat per #FreeSerret el

Els beneficis són destinats íntegrament a l’Associació Catalana pels Drets Civils, per ajudar als familiars de les persones preses i exiliades polítiques catalanes.El concert celebrat el passat dissabte a Vallfogona de Balaguer #FreeSerret, va recaptar un total de 10.205 euros nets. Aquests diners són destinats a l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC), per ajudar a les famílies de les persones preses i exiliades i per continuar lluitant per la defensa dels drets de tots els ‘represaliats’ Catalans. 

Segons l’organització, al concert hi van assistir més de 2.000 persones. Elisenda Palazui, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural i la mateixa Consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, van participar a l’acte i van denunciar la situació d’injustícia i persecució en què es troben totes les persones preses i exiliades i les seves famílies. Meritxell Serret, Consellera a l’exili, va intervenir en directe per donar les gràcies a totes les persones que van fer possible la celebració del concert; des de la mateixa organització i la seva família fins a tots els assistents, els quals dissabte passat van omplir els carrers de Vallfogona de Balaguer. 

Part d’aquests 10.205 euros recaptats, ajudaran a les famílies dels represaliats/ades catalans/nes  amb els viatges, tant cap a les presons com a l’exili. Al concert, el qual es va dur a terme al pavelló poliesportiu de Vallfogona des de les 20 hores fins a les cinc del matí de diumenge, hi van participar 12 grups musicals, entre ells Tremendos, Lo Pau de Ponts i, The Referents. Més de 100 voluntaris i col·laboradors juntament amb les entitats que formaven part de l’organització, van estar treballant conjuntament, des de feia setmanes, per aconseguir que el concert de dissabte passat fos tot un èxit.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *